You are not connected. Please login or register

Need some help..

Go down  Message [Page 1 of 1]

1 Need some help.. on Tue May 24, 2011 8:39 pm

benef1t.

avatar
Quake Live Member
Quake Live Member
First off, long time no see how u all been doing? Well I am in need of some help and was wondering if any of you knew what the solution is. I've been trying to get my pc back up and running just need a little help as i am not really good with computers.. Well the problem i have been having with it is that when i turn on the pc it wont pick up on the monitor and says that it has no signal. I'm thinking that its either the video card or the motherboard, i have reset the cmos and all of that good stuff but still nothing so any input would be greatly appreciated.


__________________________________________________________________________________________

2 Re: Need some help.. on Wed May 25, 2011 4:47 am

__Smokey__

avatar
Leader
Leader
if u are using a video card... then u might want to go in the bios and see if its actually seeing that its in there.. if its only detecting the onboard video then u may have to use that untill u get another card or sort out the issue... PCI slot could screwing up... lots of small things can make shit like this happen... i had to clean mine when i first got my new card so all the points were actually getting a solid connection... no issues since..


__________________________________________________________________________________________


NuckingFuts: i dont care who i frag. or who frags me. long as its legit frags all around.

Back to top  Message [Page 1 of 1]

Permissions in this forum:
You cannot reply to topics in this forum